17 محصول و سرویس فوق العاده مفید گوگل که احتمالا شما نمی شناسید!
خودروهاي خودران، لنزهاي برخورد هوشمند، بالن هاي اينترنتي و … همه از محصولات گوگل هستند كه نام آن ها را زياد شنيده ايم و در حالي كه محصولات فوق العاده اي به نظر مي رسند اما هنوز امكان استفاده از آن براي عموم مردم فراهم نيست. اما گوگل محصولات ديگري دارد كه بسيار كاربردي است اما اكثر كاربران از آن بي اطلاعند. به عنوان مثال آيا مي دانيد كه گوگل يك كتابخانه ي عظيم از فونت هاي رايگان دارد؟
با ما همراه باشيد تا تعدادي از اين سرويس ها را به شما معرفي كنيم.
Google Keep برنامه اي است كه نياز شما به دفترچه يادداشت را از بين مي برد و در واقع يك اپليكيشن يادآور است كه هم روي گوشي هاي هوشمند و هم روي كامپيوترها قابل استفاده است.
تايمر: آيا مي دانيد كه مي توانيد روي گوگل تايمر تنظيم كنيد؟ كافي است زمان مد نظرتان را تايپ كنيد و بعد از آن كلمه ي timer را قرار دهيد. به عنوان مثال five minute timer را تايپ كنيد، با زدن START تايمر شروع به شمارش مي كند.
google.com/sky به شما اجازه مي دهد با استفاده از تصاوير ماهواره اي ناسا و تلسكوپ هابل به مشاهده و بررسي دورترين نقاط جهان بپردازيد.
اگر دوست دارید ببینید که کلمات در گذر زمان چه تغییراتی كرده اند، از ابزار جالب گوگل به نام Google Books Ngram Viewer استفاده کنید. به کمک آن میتوانید هر کلمهای را در 5.2 میلیون کتابی که بین سالهای 1500 تا 2008 میلادی منتشر شدهاند از نظر نوع استفاده در جملات و تغییراتی که با گذشت زمان در آنها به وجود آمده؛ جستجو کنید.
آيا با اعداد زياد سروكار داريد و هنگام خواندن آن دچار مشكل مي شويد؟ گوگل در اين زمينه نيز به كمك شما مي آيد كافي است عدد مورد نظر را تايپ كرده و در ادامه عبارت “=english” را قرار دهيد پس از زدن دكمه ي Enter معادل انگليسي عدد براي شما نمايش داده مي شود.
از قابليت كشيدن دستي كلمات در Google Translate استفاده كنيد تا بتوانيد كاراكترها را مستقيما در مترجم گوگل بكشيد.
Google Input Tools اين امكان را در اختيار كاربران قرار مي دهد كه بدون نياز به دانلود كيبورد خاصي به 80 زبان بتوانيد مطالب مورد نظرتان را تايپ كنيد. جالب اينكه حتي مي توانيد متن را با دست خط خودتان بنويسيد و گوگل كلمات دست نويس شما را تايپ مي كند.
با Google.com/fonts مي توانيد از فونت هاي زيبا به طور رايگان استفاده كنيد.
با Google Scholar مي توانيد اطلاعات مورد نظر خود را در مجلات و مقالات تخصصي جستجو كنيد.
Google Art Project مي تواند با كيفيت ترين و بهترين عكس هاي هنري از بزرگترين و شناخته شده ترين موزه هاي جهان را در اختيار شما قرار دهد.
Digital Cheat Sheet براي بازاريابان كه مي خواهند داده هاي خود را در بخش هاي مختلف صنايع جمع آوري كنند كاربردي است.
اگر دوست داريد بدانيد كه افراد مختلف در دنيا در هر زماني به چه چيزي بيشتر اهميت مي دهند و توجه مي كنند Google Trends اين امكان را در اختيار شما قرار مي دهد تا بتوانيد به بيشترين كلماتي كه در طول روز جستجو مي شوند دست يابيد.
با Google Trends حتي مي توانيد ببينيد ميزان تغييرات جستجوي كلمات در طول زمان را ببينيد.
ویجت Google Sound Search درست به مانند Shazam عمل میکند تا بتوانید آهنگهایی را که میشنوید؛ بشناسید. حتی در صورت تمایل به خرید قطعات موسیقی شما را به گوگل پلیاستور لینک می کند.
گوگل مجموعه ای از صداهای حیوانات را در اختیار دارد. برای دسترسی به آنها کافی است “animal sounds” را تایپ کنید.
اپلیکیشن Gboard که برای پلتفرم آیفون نوشته شده قابلیت جستجوی گوگل را مستقیما داخل کیبورد جا میدهد تا کاربر نیازی به جابهجایی بین اپهای مختلف نداشته باشد.
اگر در یافتن یک خیریه قابل اطمینان مشکل دارید و نمیتوانید بهراحتی اعتماد کنید؛ اپلیکیشن Google’s One Today برای شما نوشته شده است. این اپ خیریههای مختلف را نمایش میدهد؛ توضیح مختصری در مورد هر کدام از آنها ارائه میدهد و به شما نحوه کمک کردن را نشان میدهد.