هشتگ های داغ :‌

بهترین گوشی های هوشمند خوراک بازی

در حالی که اکثر کاربران از گوشی‌های هوشمند برای وبگردی، استفاده از شبکه‌های مجازی تحت موبایل و یا انجام برخی مکاتبات اداری استفاده می‌کنند، برخی هم این گجت‌های کوچک همیشه همراه را صرفاً برای اجرای بازی‌های ویدئویی مناسب می‌دانند.

پیشرفت‌های سخت‌افزاری از یک سو و تمرکز کمپانی‌های بزرگ فعال در صنعت بازی بر روی پلتفرم موبایل از سوی دیگر باعث شده که امروزه بسیاری از طرفداران بازی‌های کامپیوتری به سمت این پلتفرم کشیده شوند. البته این موضوع را نیز قبول داریم که هرچه قدر هم که قدرت پردازشی ارتقا یابد و بازی‌های فوق‌العاده برای این دستگاه‌ها تولید شود، باز نمی‌توانند همانند پلتفرم‌های اختصاصی گیمینگ توجه گیمرهای حرفه‌ای را جلب کرده و از حجم علاقه آن‌ها به پلتفرم‌های قبلی‌شان کم کنند؛ اما هیچ کاربری بی‌میل نیست که در ساعت‌های بیکاری از گوشی هوشمند خود به بهترین شکل ممکن لذت ببرد.

سالانه شاهد آن هستیم که تراشه‌های موبایلی با قدرتی به مراتب بیشتر از نسل قبلی خود وارد بازار می‌شود و در سوی دیگر به کار گیری حافظه‌های رم نیز همیشه وقت سیر صعودی خود را طی کرده است. در این بین همه شرایط برای توسعه بازی‌های ویدئویی بسیار باکیفیت آماده شده و بر همین اساس نیز در سال‌های اخیر شاهد آن بوده‌ایم که گوشی‌های هوشمند جای تبلت‌ها را در حوزه بازی پر کرده‌اند.

در حالی که برخی وضوح تصویر و صرفاً قدرت پردازشی پردازنده‌ها را مؤثرترین پارامترهایی می‌دانند که در انجام یک بازی در گوشی‌های هوشمند مؤثر هستند، شاید جالب باشد که بدانید به عنوان مثال می‌توان فنّاوری لمس 3 بعدی، صفحه‌نمایش خمیده گوشی‌های سامسونگ، ویژگی Game-Launcher و یا سیستم خنک کننده و سیستم‌عامل دستگاه هم به شکل محسوسی می‌تواند در فراهم کردن شرایطی برای تجربه یک بازی بر روی گوشی تأثیر گذار باشد.

شاید بتوان از نمایشگر بزرگ، قدرت پردازنده مرکزی، حافظه رم، قدرت GPU یا همان تراشه گرافیکی، عمر شارژ باتری و در نهایت سیستم خنک کنندگی به عنوان مهم‌ترین عواملی دانست که در هنگام خرید یک گوشی برای انجام بازی‌های سنگین مورد توجه قرار می‌گیرد. ما نیز در شهر فافا با توجه به همین عوامل فهرستی از بهترین گوشی‌های هوشمند بازار داخلی را تدوین کرده‌ایم که بهترین تجربه اجرای یک بازی بر روی گوشی همراه را به ارمغان خواهند آورد.

وان پلاس 5

 

همان‌طور که گفته شد، یکی از پارامترهای قرار دادن یک گوشی در فهرست بهترین‌ها برای بازی، بهره‌مندی از سخت‌افزار قدرتمند است. وان پلاس 5، قاتل پرچم‌دار، در حال حاضر قدرتمندترین گوشی هوشمند اندرویدی محسوب می‌شود که تقریبا قدرت پردازشی معادل گلکسی نوت 8 را ارائه می‌دهد. شاید به ذهنتان خطور کند که چرا به جای آن نام پرچم‌دار جدید گلکسی نوت را قرار ندادیم؟ در این صورت باید عرض کنیم که نوت 8 یک گوشی مناسب قشر کسب‌وکار بوده، همچنین قیمت بالایش خرید آن را برای همه افراد امکان پذیر نمی‌کند. در سوی دیگر این محصول دارای 6 گیگابایت حافظه رم بوده که اجرای بدون لگ بازی‌ها را تضمین می‌کند. نقطه قوت دیگر وان پلاس 5، قیمت مقرون به صرفه آن است. از جمله مشخصات سخت‌افزاری این محصول می‌توان به پردازنده هشت هسته‌ای اسنپ‌دراگون 835 شامل چهار هسته پردازشی کریو با فرکانس 2.45 گیگاهرتز و چهار هسته پردازشی کریو با فرکانس 1.9 گیگاهرتز، پردازنده گرافیکی آدرنو 540، صفحه نمایش 5.5 اینچی از نوع Optic AMOLED با وضوح تصویر فول اچ دی با تراکم پیکسلی 401 پیکسل در هر اینچ همراه با لایه محافظتی گوریلا گلس 5 اشاره کرد. در نهایت هرچند وان پلاس 5 فاقد اپلیکیشنی مانند Game Tools گوشی‌های پرچم‌دار سامسونگ بوده، با این حال از مودی به نام Do Not Disturb بهره برده که در هنگام فعال بودن، مانع نمایش اعلانیه ها در زمان اجرای بازی می‌شود.

لومیا 950 XL

نسخه XL گوشی لومیا 950 مایکروسافت، همانند نسخه پایه در بخش پردازشی از تمامی گوشی‌هایی که از تراشه یکسان استفاده کرده‌اند، عملکرد بهتری دارد. تفاوت این دو نسخه تنها در سیستم پردازشی و اندازه صفحه‌نمایش خلاصه می‌شود. تراشه اسنپ‌دراگون 808 جای خود را به مدل 810 داده است؛ اما این تنها تفاوت در بخش پردازشی بین این دو گوشی نیست. مایکروسافت با علم به اینکه چیپست اسنپ‌دراگون 810 با مشکل داغ کردن همراه است، از راه‌کار جالب و کارایی استفاده کرده است. سیستم خنک‌کننده مایعی که پیش‌تر در سرفیس مایکروسافت دیده بودیم، راهکار ویندوزی‌ها برای غلبه بر این مشکل می‌باشد که تا حدودی نیز موفق بوده‌اند. منظورمان از تا حدودی، اشاره به داغ کردن دستگاه در هنگام استفاده از کوانتوم می‌باشد که در نسخه پایه نیز مشاهده می‌شود. طبیعتاً این داک پردازش‌های بسیاری سنگینی از پردازنده‌های دستگاه می‌طلبد و ما نیز داغ کردن دستگاه در حین استفاده از آن را طبیعی می‌دانیم. صفحه‌نمایش دارای بزرگی 5.7 اینچی بوده و با پنل AMOLED طراحی شده است. با در نظر گرفتن ابعاد صفحه و وضوح تصویر QHD می‌توان به تراکم پیکسلی 518ppi برای این صفحه‌نمایش رسید. 3 گیگابایت ظرفیت رم و 32 گیگابایت حافظه داخلی با امکان ارتقا با کارت‌های microSD می‌باشد. توجه داشته باشید که عمر این مدل بیش از 2 سال بوده، اما هنوز هم یکی از قدرتمندرین گوشی های ویندوزی محسوب میشود. در سوی دیگر استفاده از قطعات سخت افزاری در سیستم عامل موبایلی مایکروسافت به شکلی بهینه‌ترین نسبت به اندرویدی صورت میگیرد و همین امر باعث روان‌تر اجرا شدن هرچه تمام تر بازی‌ها به خصوص در حالت کوانتوم در لومیا 950 ایکس ال میشود.

گلکسی اس 8 پلاس

شاید بتوان اصلی‌ترین نقطه قوت گلکسی اس 8 پلاس را بهره‌مندی از نمایشگری کشیده و عریض با رزولوشن 2960×1440 پیکسل که البته حاشیه کناری دو طرف آن تقریباً به صفر رسیده دانست. سامسونگ از این نمایشگر با نام Infinity Display یاد کرده و نسبت تصویر متفاوتی در مقایسه با دیگر گوشی‌های هوشمند برای آن در نظر گرفته شده است. بنابر گفته‌های سازنده، به لطف وجود این ویژگی، نسبت ابعاد صفحه نمایش به بدنه بالا رفته و می‌توان یک صفحه نمایش بزرگ را در بدنه‌ای کوچک جای داد. به دلیل نسبت ابعاد صفحه نمایش به بدنه 84.26 درصد، شاهد ارائه دو فبلت در اندازه‌های دو گوشی هوشمند هستیم. این ابعاد و نسبت تصاویر به لطف حذف حاشیه کناری نمایشگر ثبت شده است.

البته ویژگی‌های نمایشگر تنها دلیل قرار گیری گلکسی اس 8 در سطر فهرست بهترین گوشی‌های مخصوص بازی ما نبوده، چرا که قدرت پردازشی این محصول هم بسیار بالا است. تراشه اسنپ‌دراگون 835، برخورداری از 4 گیگابایت حافظه رم و پشتیبانی از کارت حافظه جانبی در کنار قابلیت سازگاری با هدست‌های واقعیت مجازی سامسونگ نیز از دیگر نقاط قوت پرچم‌دار 2017 سامسونگ به شمار می‌آیند. این محصول همچنین به نسخه‌ جدید اپلیکیشن Game Tools مجهز شده‌ است. ازجمله ویژگی‌های Game Tools می‌توان به گرفتن اسکرین‌شات یا ضبط سریع ویدیو از گیم‌پلی اشاره کرد. اپ Game Tools همچنین گزینه‌ای برای غیرفعال کردن دکمه‌ دیجیتالی Home و گزینه‌ای برای غیرفعال کردن نمایش اعلانیه ها در هنگام بازی ارائه می‌دهد.

موتو زد پلی 2

شاید در بین گوشی‌های این فهرست، موتو زد پلی 2 شرکت موتورولا صرفاً برای بازی ساخته شده باشد. این نکته را حتی می‌توان از شیوه نام گذاری این میان رده دریافت. موتورولا موتو زد پلی 2 از نمایشگری 5.5 اینچی فول اچ دی IPS LCD برخوردار است. در زیر قاب آن نیز یک چیپست بهبود یافته اسنپ‌دراگون 626 و رم انتخابی 3 یا 4 گیگابایت قرار دارد. بسته به انتخابتان به ترتیب حافظه 32 یا 64 گیگابایتی را در اختیار خواهید داشت که البته هر دو از کارت حافظه microSD پشتیبانی می‌کنند. شرکت سازنده یک ماژول با نام Moto GamePad را توسعه داده که گوشی مورد بحث را همراه با جوی استیک آنالوگ دوگانه و کنترل D-pad به یک کنسول بازی دستی تبدیل می‌کند. این موتو مود به خودی خود دارای یک باتری 1.035 میلی‌آمپر ساعتی داخلی نیز هست. از دیگر ویژگی‌های موتو زد پلی 2 شرکت موتورولا می‌توان به دوربین 12 مگاپیکسلی همراه با فوکوس خودکار تشخیص فاز Dual Pixel و دیافراگم f/1.7، دوربین سلفی 8 مگاپیکسلی و درگاه یواس‌بی_سی اشاره کرد.

هواوی میت 10 پرو

شرکت هواوی در دو سال اخیر سرمایه گذاری زیادی در جهت تجهیز گوشی‌های هوشمند خود به دوربین‌های باکیفیت انجام داده و در این بین نیز با کمپانی آلمانی لایکا همکاری کرده است. سنسورهای دوگانه به مراتب عمق تصویر بیشتری را نسبت به نمونه عادی ارائه می‌دهند و این در حالیست که سرعت فوکوس و زوم نیز به مراتب در این گونه سنسورها افزایش یافته است. دوربین Mate 10 یک سنسور 12 مگاپیکسلی RGB و یک سنسور 20 مگاپیکسلی تک رنگ دارد؛ هردوی آن‌ها اپرچر f/2.2‍ دارند و سنسور رنگی به OIS مجهز شده است. تصاویر حاصل از این دوربین دوگانه در نور روز بسیار عالی هستند. نرم‌افزار دوربین هواوی تنظیمات بسیاری از قبیل میزان نوردهی، ISO و نقطه فوکوس را به منظور ثبت تصاویر بی‌نظیر در اختیار کاربر قرار می‌دهد. از دیگر ویژگی‌های گوشی هوشمند میت 10 پرو که به تازگی وارد بازار شده، می‌توان به نمایشگری 6 اینچی با رزولوشن QHD، تراشه کرین 970 و 4 یا 6 گیگابایت حافظه رم اشاره کرد. نسخه ارتقاء یافته این محصول که از نمایشگری دو لبه خمیده و بدون حاشیه کناری بهره برده و گویی طراحی قاب جلویی آن از روی گلکسی اس 8 کپی برداری شده است. دلیل انتخاب این محصول به عنوان یک گوشی مناسب اجرای بازی، بهره‌مندی از نمایشگر بزرگ، باتری 4 هزار میلی‌آمپر ساعتی و قیمت پایین‌تر آن به نسبت گلکسی نوت 8 است.

امتیاز ما

اشتراک گذاری

دنبال کنید نوشته شده توسط:

پویان معصومی

نظرات کاربران

  •  چنانچه دیدگاهی توهین آمیز باشد و متوجه نویسندگان و سایر کاربران باشد تایید نخواهد شد.
  •  چنانچه دیدگاه شما جنبه ی تبلیغاتی داشته باشد تایید نخواهد شد.
  •  چنانچه از لینک سایر وبسایت ها و یا وبسایت خود در دیدگاه استفاده کرده باشید تایید نخواهد شد.
  •  چنانچه در دیدگاه خود از شماره تماس، ایمیل و آیدی تلگرام استفاده کرده باشید تایید نخواهد شد.
  • چنانچه دیدگاهی بی ارتباط با موضوع آموزش مطرح شود تایید نخواهد شد.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

پیشنهادات شهرفافا

  • داغ‌ترین‌ها
برای خرید کامپیوتر گیمینگ به چه مواردی باید توجه کنیم؟

برای خرید سیستم گیمینگ باید به چه مواردی توجه کنیم؟

9 ماه پیش
راهنمای خرید اسپیکر بلوتوثی

راهنمای خرید اسپیکر بلوتوثی

1 سال پیش
بهترین لپ تاپ های ایسوس برای کارهای گرافیکی

بهترین لپ‌تاپ‌های ایسوس برای کارهای گرافیکی + معرفی 2 لپ تاپ

1 سال پیش
بهترین سی پی یو برای کارهای گرافیکی

راهنمای بهترین سی‌پی‌یو برای کارهای گرافیکی + معرفی 2 مدل

1 سال پیش